Recursos

ASSESSORAMENT:

Oficina Jove:

Servei del COAC on s’ofereix acolliment, orientació i informació als arquitectes joves, als nous col·legiats/des i als estudiants.

Mes informació: http://www.coac.net/Barcelona/oficinajove/

Barcelona Activa:

És l’agència del desenvolupament local de l’Ajuntament de Barcelona, promou l’ocupació i les empreses. És un equipament amb molt recursos per als joves emprenedors i per empreses consolidades que volen millorar la seva gestió.

Més informació: http://www.barcelonactiva.cat

…………….

CURSOS:

Cibernarium:

Equipament vinculat a BcnActiva, tenen una oferta molt amplia de cursos gratuits que van incorporant segons les necessitats del mercat i les noves implantacions tecnòlogiques.

Tots els cursos gratuits a :  CIBERNARIUM

Escola Sert:

Escola de formació del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, ofereixen cursos en diferents àmbits professionals per als arquitectes.

Consulta la oferta de cursos a: http://www2.coac.net/escolasert/

…………..

MOBILITAT:

Ocupabilitat Internacional:

Departament del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, que ofereix informació i assessorament sobre l’exercici de l’arquitectura a l’extranger. Trobareu un aparat dirigit als joves, on informen de les diferents beques i convenis internacionals.

Més informació: http://www.coac.net:80//home/frames/fhomeinternacional.htm

……………..

MOVIMENTS SOCIALS PER LA MILLORA LABORAL:

Arquitectos Explotados:

És un colectiu d’àmbit nacional, sense ànim de lucre, que té l’objectiu de millorar les condicions laborals dels arquitectes. 

Més informació: http://www.arquitectosexplotados.blogspot.com

Anuncis