AGRUPA’T

Ets estudiant d’arquitectura o arquitecte jove i encara no formes part de l’AJAC ?

BUTLLETA INSCRIPCIÓ AJAC 2011

Col·labora amb nosaltres!

Què t’oferim?

PUNTS DE TROBADA: Cada mes t’oferim una proposta cultural i/o d’ocupabilitat, amb avantatges pels agrupats. Des de l’AJAC et proposem: el cicle de tertúlies amb els premiats AJAC el “Cicle d’inexperiències”, debats oberts, taules rodones, exposicions, tallers, cursos… i altres punts de trobada que neixen de les reunions que fem mensualment a l’Ajac; en col·laboració amb altres entitats com: CaixaForum, La Nau Ivanow, el projecte internacional Wonderland, Jove Cambra Internacional…i amb les altres agrupacions del COAC: (AUS- arquitectura i sostenibilitat; AEPFC – arquitectes perits forenses; AADIPA- arquitectura i defensa del patrimoni; AAUC- arquitectes urbanistes; AASAP- arquitectes i administració pública)

EL BUTLLETÍ AJAC: Butlletí quinzenal amb totes les novetats sobre: concursos, premis, beques, activitats culturals, jornades tècniques i totes  les activitats que proposem des de l’Ajac.

XARXA PROFESSIONAL: Participar de la xarxa de col·laboració professional entre els arquitectes  i estudiants que ja formen part de l’AJAC, fomentant les sinèrgies d’on segur que sorgeixen projectes interessants comuns. I formar part de la nostra base de dades d’arquitectes joves, donant visibilitat al teu currículum o pàgina web dins del portal del joves arquitectes www.coac.net/ajac.

PREMI AJAC: Reducció del 60% a les quotes d’inscripció del Premi AJAC, per participar amb els teus projectes, obres construïdes, assaigs, articles i PFC. El premi AJAC ha arribat ja a la seva sisena edició. Bianualment es convoca un jurat internacional de prestigi, que valora anònimament els projectes presentats. Del seu veredicte en resulten les obres que es premien amb la publicació AJAC, el “Cicle de tertúlies Inexperiències” i la participació al documental AJAC.

I MOLT MÉS: Els agrupats esteu convidats a participar activament  a totes les reunions obertes de l’agrupació, per aportar les vostres idees i propostes. Així podrem dur a terme més activitats culturals, d’ocupablitat i altres  que ens interessen als joves arquitectes.

Què he de fer per formar part de l’Ajac?

Omple la teva butlleta d’inscripció i comença a participar activament!

BUTLLETA INSCRIPCIÓ AJAC 2011

Fes-nos arribar la teva butlleta a:

agrupacions@coac.net

carrer Arcs, 1-3, 4rta planta, Barcelona

Anuncis