PREMI AJAC VI

En aquesta edició es van valorar les obres, projectes i treballs d’investigació, més rellevants dels arquitectes joves realitzades durant el període 2006-2007.  Aquí trobeu totes les activitats que fem relatives al premi AJAC VI:

EXPOSICIÓ AJAC VI – (cinquena itinerància)

Del 7 de juliol al 5 de setembre de 2009

COAC-LLEIDA

 Ja són cinc, les parades que l’exposició dels projectes premiats AJAC VI ha fet, des de la seva inauguració. La demarcació del COAC de Lleida ha col·laborat en aquesta darrera parada.  

Inauguració: 7 de juliol a les 20h, al COAC Lleida. C/ Canyeret 2, Lleida.

……….

EXPOSICIÓ AJAC VI – (quarta itinerància)

del 15 al 30 de juny al hall de l’ETSAB (UPC)

Av. Diagonal 649, Barcelona

POSTER EXPO AJAC VI- ETSAB

 

……..

EXPOSICIÓ AJAC VI – (tercera itinerància)

Expo- AJAC VI Eixample

Dates: del 28 d’abril al 27 de maig de 2009

Lloc: COAC-SEU EIXAMPLE Gran Via 563, Barcelona. Metro L1-L2 Pl. Universitat

………………….

El DOCUMENTAL AJAC VI

El documental AJAC és un observatori de les opinions dels joves arquitectes, deixa constància de la situació de l’arquitectura en cada edició del premi.

En aquesta sisena edició  els premiats reflexionen sobre la crisi: l’arquitectura està en crisi?el despatx d’arquitectura s’hauria de reformular?Quin és el rol de l’arquitecte en el món actual? Una crisi d’idees, professional, d’oportunitats…

Aquestes són algunes de les preguntes que reponen alguns del equips premiats, després de presentar el seu projecte seleccionat pel jurat.

Direcció: Albert Casanovas  // Muntatge: Pau Bacardit i Christian Moyés // Edició: Novembre de 2008 // Durada: 20 minuts

El premiat AJAC Diego Carrillo ens respon a les preguntes del documental des del Marroc.

…………………..

EXPOSICIÓ AJAC VI (segona itinerància)

+

CICLE DE TERTÚLIES INEXPERIÈNCIES 09

Del 18 de març al 9 d’abril a la Nau Ivanow, Barcelona.

Inexperiencies i Expo AJAC VI-NAU IVANOW 09

El 18 de març de 2009,  es va inaugurar a la Nau Ivanow a La Sagrera, l’Exposició dels Premis Ajac VI i també va començar el Cicle d’Inexperiències, unes conferències en les quals els guanyadors dels Premis parlen dels seus projectes i dels seves primeres “inexperiències” en la professió d’arquitectes.

El Cicle de tertúlies Inexperiències va comptar amb les intervencions dels premiats: Eduardo Cadaval i Clara Solà-Morales / Prudenci Español i Pons i José Ángel Hidalgo Arellano/ David Hernández Falagán /Emiliano López    Matas   i Mónica Rivera/Ana Piñeiro Garcia/Frans Masana Castanys i Joan Dalmases Martí/Josep Muñoz i Pérez / David Caralt Robles / Maribel Requena Barbellido/ Victoria Bonastre  Montilla/ Rubén Alcolea i Jorge Tárrago.

Us deixem les imatges de les tertúlies:

INEXPERIÈNCIES 09 AJAC VI 3

INEXPERIÈNCIES 09 AJAC VI 1(Imatges cedides per Jorge Raedó)

Podeu consultar el programa complert:

Inexperiències+Expo AJAC VI-MARÇ 09

Amb la col·laboració de: La NAU IVANOW www.nauivanow.com

En aquesta pàgina de la web Districtes.info  troveu un video amb els projectes premiats.  

…………………..

EXPOSICIÓ AJAC VI

Primera itinerància a l’Espai Picasso del Coac.

L’Exposició AJAC VI Premi Joves Arquitectes mostra els treballs seleccionats pels jurats en els diferents àmbits del premi: obra construïda, obra no construïda,treballs d’investigació i projectes final de carrera.

El disseny del sistema expositiu es va treure a concurs al I Concurs d’Idees Expo AJAC VI, l’estudiant d’arquitectura seleccionada va ser Maria del Mar Tomás de l’ETSAB.

La primera itinerància de l’exposició AJAC VI es va realitzar a l’Espai Picasso del Coac.

EXPO AJAC VI-08 ESPAI PICASSO

EXPO AJAC VI 08 ESPAI PICASSO 2

…………..

VEREDICTE DEL JURAT

1er CONCURS D’IDEES EXPO AJAC VI-08

El 14 de octubre es va tancar la presentació de projectes, de la primera convocatoria, del concurs d’idees pel disseny i muntatge de l’exposició itinerant, que mostrarà els projectes seleccionats al premi AJAC VI .  La convocatoria estava restringida a estudiants d’arquitectura i hem rebut 10 propostes.
Moltes gràcies per la vostra participació.

Aqui podeu consultar el veredicte del Concurs d’idees expo AJAC VI 08

…………………..

VEREDICTE DEL JURAT PREMI AJAC VI

El 20 de juny es va tancar la presentació de projectes, de la sisena convocatoria, del premi AJAC VI Premi Joves Arquitectes. Al premi es valoren les obres, projectes i treballs d’investigació més rellevants dels arquitectes joves en el període 2006-2007. Es pretén donar a conèixer la producció dels arquitectes joves, recolzant així la seva projecció.  El passat dia 20 de octubre a les 19h es va fer públic el verdicte.

Moltes gràcies per la vostra participació i moltes gràcies a tots els membres del jurat que han fet possible la sisena edició.Aqui podeu consultar el veredicte Premi AJAC VI 08

Anuncis